Over ons

Topspin International is inmiddels 20 jaar gespecialiseerd in het leveren van uiterst compacte til-hulpmiddelen om zwaar en verkeerd tillen tijdens de werkzaamheden te voorkomen. Zo zijn wij de importeur voor Nederland van de kleinste elektrische montagelift ter wereld, maar hebben wij ook vele unieke oplossingen in het assortiment als het gaat om het monteren van bijvoorbeeld glas of andere gladde materialen. Topspin International beleverd zijn klanten in geheel Europa.

De nadruk ligt er bij ons op om montageliften, glaszuigers, glasrobots en glasliften te kunnen leveren, die zo compact mogelijk zijn en dus makkelijk mee te nemen zijn naar de bouw of het karwei. Handig, handzaam, maar vooral effectief in gebruik.

Ons assortiment bestaat uit kanaalliften, gevelridders, materiaalliften, glaszuigers, glasliften, laddertakels, glasrobots en natuurlijk montageliften en ander toebehoren. Ook diverse modellen platenliften, compact liften, contragewicht liften en roust-A-bouts en portaalkranen kunnen wij vanuit voorraad aan u leveren.

Verder distribueert Topspin International een aantal producten in Europa die uniek zijn en waarbij wij de distributeur zijn voor geheel Europa.
U kunt dan denken aan de Grabo Vacuümzuigers, aan ATEX Accugereedschap (Cat II.) en de WinMax Flex stelschroevensdraaier.

 

Call Now Button