Nemo Grabo

 

NEMO GRABO Een tijdelijk ‘handvat’ voor bijna alle materialen.

Grabber iso 1

Om grote en zware oppervlakten, zoals deuren, glas, plaatmateriaal en bijvoorbeeld tegels, toch makkelijk te kunnen optillen introduceert Topspin Powertools – onderdeel van montagelift specialist Topspin International – op de Bouwbeurs een wereldwijde primeur: de Nemo Grabo.
Dit is ‘s werelds eerste draagbare, volledig elektrische vacuümhandzuiger die geschikt is voor het oppakken van bijna elk oppervlak, dus ook hout, traanplaat en bijvoorbeeld sandwichpanelen. Dit met een maximaal hefvermogen van 170 kg (afhankelijk van het oppervlak). Dat geldt ook voor oppervlakten die niet geheel vlak zijn, zoals bijvoorbeeld onbewerkt hout, natuursteen of traanplaat. Daarnaast is het een handzame tool voor het tillen, verplaatsen en monteren van grote apparaten, zoals een koelkast of wasmachine.
Het wordt standaard geleverd met een acculader en twee accupacks. De grijper zuigt dus elektrisch vacuüm en is met slechts 1 hand te bedienen.
Je kunt de Nemo Grabo eigenlijk zien als een tijdelijk ‘handvat’ op bijna iedere ondergrond. Daardoor kunnen zware en grote materialen veel veiliger en handiger worden getild en is het minder belastend voor de vakman.
De Nemo Grabo is een mooie aanvulling op het arsenaal aan gereedschappen voor een hele brede groep van vakmensen, variërend van bouwprofessionals en magazijnpersoneel tot servicediensten en werknemers in iedere branche waar zwaar tillen aan de orde van de dag is.

Grabber set

Topspin Powertools
www.nemograbo.nl
Hal 7, standnr. A069

Back to Top