Glasliften

Glasliften

Op deze informatiepagina vindt u uitgebreide informatie over glasliften en het gebruik van deze tilhulpmiddelen in de praktijk. We benoemen en beschrijven vele modellen en vertellen u over de eigenschappen en technische specificaties per glaslift.

Er zijn vele soorten glasliften te verkrijgen van uiterst compact met grote hefvermogens tot bijvoorbeeld 900kg.

Glasliften pakken het glas aan door gebruik te maken van vacuumzuigers. Deze kunnen handmatig bedient worden, de zogenaamde pompzuigers of ze kunnen door een elektrische vaccumpomp worden bediend de zogenaamde accuzuigers.

Klik hier voor een overzicht van de diverse glasliften met daabij behorende specificaties.

EVO3500Glaslift Glassworker 150glaslift-liftmaster-b1-thumb

Hoe grote het oppervlak van de zuignappen des te meer kilogrammen kunnen erg getild worden.
Er zijn uitvoeringen voorzien van contragewichten en er zijn uitvoeringen waarbij je zelf het contragewicht bent.

Ook vindt u op onze website de diverse productvideo's over de vele modellen.
Met een uitgebreide glaslift kan glas vervolgens kantelen, kippen en draaien. Dit om zodoende het glas in de gewenste positie te kunnen brengen.

Topspin Montageliften verzorgt indien gewenst een geheel vrijblijvende demonstratie van diverse machines bij u op locatie.
Ook kunt u eens vrijblijvend een bezoek brengen aan onze showrooms. Dit kan op afspraak en ook 's avonds indien gewenst.

Twijfeld u over de aanschaf van juiste glaslift dan kunt u ook nog eens besluiten om eerst te gaan huren. Hierdoor kunt u ook de diverse uitvoeringen nog eens testen in de praktijk. 

 

 
 
Back to Top